Management-/ bedrijfstrainingen
Onze trainingen brengen uw team in beweging.


Reorganisaties, fusies en implementaties van nieuwe werkprotocollen
zijn aan de orde van de dag.


Bij zowel de brainstormsessies over nieuw (gezamenlijk) beleid, als bij de bijbehorende inhoudelijke trainingsdagen, zijn improvisatievaardigheden nodig bij met name het management. Deze vaardigheden voorkomen dat men in de weerstand gaat, en verzorgen dat men 'out-of-the-box' kan denken (nieuw/ anders = niet slecht) zodat ze hun liggende werkprotocollen kunnen aanpassen met de nieuwe inzichten. Met name bij fusies en reorganisaties (vorming van nieuwe teams) is het belangrijk dat men met haar nieuwe collega’s door 1 deur kan, zonder dat beide partijen vasthouden aan
“Wij doen dit altijd al op deze manier, dus jullie doen het nu ook maar zo!
Ook al zijn jullie anders gewend!”.

OPLOSSING: een kick-off (of break) met een vlotte training van korte oefeningen, waarin men leert "Kom buiten je kaders, en ontwikkel
met behulp van ideeën van je nieuwe collega’s iets nieuws!"

Wij hebben 3 trainingen ontwikkeld voor (met name) management;

(1) De Improvisatietraining stimuleert het improvisatievermogen van bestaande teams bij o.m. implementatie van nieuwe werkwijzen.
Deze training was o.a. een succes bij Nationale Nederlanden en de Belastingdienst.

(2) Let's Get Together. Een dynamische kennismakingstraining, waarbij nieuw samengestelde (management)teams elkaar snel leren kennen. Deze training was ondermeer een succes bij de fusie van SNS-Reaal en Zwitserleven en op de Relatiedag Knooppunt Arnhem-Nijmegen 2009.

(3) Leiderschap en Improvisatie Het betreft hier louter managementtraining, waarbij leiderschapsvaardigheden van (team)managers vanuit het improvisatieaspect worden belicht. Wij trainden o.a. alle managers van IKEA Zaventem (Belgie)

 

Webdesign & realisatie: Egas Productions